Шоколадний бісквіт:
- кава еспресо - 120 мл
- какао-порошок - 40 г
- жовтки - 4 шт.
- білки - 6 шт.
- цукор - 120г + 30г
- олія соняшникова рафінована - 80 мл
- пшеничне борошно в/г - 140 г
- розпушувач до тіста - 1,5 ч. л.
- мак сухий цілісний - 150 г
- горіхи (грецький, фундук і/чи мигдаль) - 100 г
- вершкове масло - 100 г
- білки - 4 шт.
- жовтки - 4 шт.
- цукор - 100г + 50г
- жирні вершки (33%) - 170 мл
- чорний шоколад - 200 г
- вершкове масло - 170 г
- варене згущене молоко - 370 г

Приготування пляцка «Ейфорія».
Чудовий шоколадно-маковий пляцок – «Ейфорія» до святкового великоднього столу. Запевняю, – гості оцінять і ви будете задоволені :)
Для приготування пляцка я використовувала форму розміром 29х22 см.
Для приготування пляцка я використовувала форму розміром 29х22 см.
Коментарі
Дописати коментар